De werkwijze

Ik begin met een intake gesprek bij u thuis zodat we kennis kunnen maken en om een eerste indruk te krijgen van de hond.

Bij hondenopvang DeWi krijgt uw hond alle aandacht!

Na de intake

Alle wensen bespreken

Vervolgens vullen we een inschrijfformulier in met zoveel mogelijk gegevens van u en de hond en overhandig ik u tevens de algemene voorwaarden. Ook wordt er besproken op welke dagen u de hond mee wil laten gaan. Wij proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend. U kunt ook een kijkje nemen in de bus zodat u precies kunt zien hoe alles in zijn werk gaat.

Voor de toelating mag de hond een dagje komen wennen, dit noemen we een wendag. Als deze naar wens is verlopen nemen wij uw hond op in de speelgroep. Daarna tekent u de overeenkomst en eventueel het sleutelcontract. U dient W.A. verzekerd te zijn met inbegrip van uw hond. En de hond dient alle verplichte vaccinaties te hebben gehad, en ontvlooit en ontwormd te zijn. 

Ontspannen voor hond en baas

Wij halen de hond thuis op

De hond wordt bij u thuis opgehaald met een daarvoor ingerichte bus (met voor iedere hond een apparte kennel), met dakventilator en airco voor voldoende frisse lucht. Tevens zijn er een brandblusser en EHBO-doos aanwezig. De bus wordt wekelijks schoongemaakt en ontsmet. Na alle honden opgehaald te hebben rijden we naar ons omheind terrein waar de honden minimaal 2 uur kunnen rennen en spelen.

Het is niet ondenkbaar dat de honden vies zullen worden tijdens al het spelen, ik zal dan ook mijn best doen de hond zo schoon en droog mogelijk weer bij u thuis af te leveren. In de bus heb ik altijd een tas vol met handdoeken liggen, zodat ik de honden kan afdrogen voordat ze de bus ingaan.

Honden ophaal service

Meer informatie

Uw hond bij DeWi