Gedragstrainingen

Sinds een aantal jaar geef ik privetraining aan huis voor honden met een “probleem”.

Bij hondenopvang DeWi krijgt uw hond alle aandacht!

Hondentraining monster
Tot het uiterste

Goede hulp bij honden met problemen

Door mijzelf in hondengedrag te verdiepen, heb ik ontzettend veel geleerd in de praktijk. Ook heb ik veel cursussen, trainingen en opleidingen gevolgd, hier heb ik ook veel van geleerd. Nog steeds leer ik iedere dag weer van mijn eigen honden en de honden in mijn dagopvang.

Ik weet als geen ander hoe radeloos je kan zijn als je geen goede hulp krijgt als je tegen problemen aanloopt met je hond. Je zit dan echt met je handen in het haar en dat is niet fijn. Gelukkig heb ik uiteindelijk wel goede hulp gevonden! Soms zijn deze problemen zo erg dat mensen geen uitweg meer zien, dan doen ze de hond weg of soms wordt de hond zelfs ingeslapen.                                                                                                     

Met de hond en met het baasje!

Het probleem oplossen!

Nu wil ik deze baasjes en honden gaan helpen, zodat het probleem wordt opgelost en de hond en het baasje weer samen kunnen genieten! Ik heb al eeen hoop baasjes en honden mogen coachen, en heb erg veel vooruitgang geboekt bij de baasjes en de honden!

Tijdens een consult bekijk en bespreek ik samen met de baasjes het probleem wat de hond heeft, en gaan we samen aan de slag om het ongewenste gedrag te verhelpen. Een gedragsconsult duurt ongeveer 2 uur. Ik coach de baasjes en de hond(en) tijdens een consult. Een hond is een spiegel van jezelf, en daarom is het vooral belangrijk dat we tijdens een consult het gedrag van de baas coachen. Vaak zie je de hond al heel snel veranderen als een baas een zelfverzekerde en kalme houding aanneemt. 

In kaart brengen van het probleem

Begin eerst met een consult

Ik heb mijn eigen trainingslijnen, deze kunt u los bestellen of kopen tijdens een gedragsconsult. Het is niet altijd nodig om deze trainingslijn aan te schaffen, we bekijken dit samen tijdens het consult.

In mijn roedel van de dagopvang zitten ook een aantal honden die een “probleem” hadden, deze honden heb ik goed begeleid in de roedel en soms met een gedragsconsult aan huis. Deze honden zijn nu allemaal super sociaal en doen het erg goed in de roedel. Mocht uw twijfelen of uw hond wel mee kan met de dagopvang, dan kunnen we het tijdens een gedragsconsult bespreken en samen kijken naar de mogelijkheden.

Per consult van á 1,5 uur

100,00

Trainingslijn

20,00

Interesse in gedragstraining?

Meer informatie