Locaties

De locaties voor onze hondenopvang.

Bij hondenopvang DeWi krijgt uw hond alle aandacht!

Mooi speelveld in het Westland

Monster

Ons speelveld  in Monster ligt centraal in het Westland. Het is vanuit Rijswijk en Den Haag goed aan te rijden.

Wij hebben een groot speelveld van ruim 1500m2, met een grote (40m2) kas en een kleine stal (6m2) voor om te schuilen tegen de regen en zon. Het gehele veld is afgezet met een hoge hekken, de honden kunnen niet ontsnappen.

Onze locatie heeft twee grote zandbakken en een groot betegeld stuk, de honden kunnen dus altijd lekker droog spelen, zonder heel vies of nat te worden. We hebben ruim voldoende schuilmogelijheden, de honden kunnen altijd droog staan, of bij warm weer uit de zon staan.

Er staan paarden en pony’s  aangrenzend aan het hondenveld. Zo leren de honden ook met deze dieren om te gaan.

Is een stuk grasland van 1500m2 bij de buren bij gehuurd voor een groep per dag. Staat ook een overkapping op voor bij slecht weer en warm weer.

Heerlijk de ruimte

Honselersdijk

Dit is een groot omheind speelveld van ongeveer 5000m2 verdeeld in drie grote speelvelden. We hebben hier een grote schuur op staan, voor schaduw in de zomer en schuilmogelijkheden bij slecht weer. Ook staan er bomen op het veld voor schaduw. Op ieder veld staat een overkapping om te schuilen. Per dag komen hier zeven groepen met honden spelen.

Op deze vestiging hebben wij ook een dagopvang. De honden worden in de ochtend door de medewerkers opgehaald, bij aankomst gaan ze gezellig spelen op de speelvelden met vriendjes. Daarna gaan ze tussen de middag rusten in de verwarmde binnenruimte. Dan nog even buiten spelen en daarna worden ze voldaan eind van de dag weer voldaan thuisgebracht.

Mooi speelveld in het Westland

Naaldwijk

Dit is een omheind speelveld van ruim 6000m2. Verdeeld is 3 grote stukken. Hier komen 8 groepen per dag spelen.
Ieder veld heeft een overkapping om te schuilen met slecht of warm weer.

Ook wordt hier een grote loods op gebouwd deze zomer. Dan komt hier ook een dagopvang met 2 groepen per dag.

Alle ruimte!

Willemstad

Stuk grond van ruim 3000m2
Dit is verdeeld in drie stukken van 1000m2 per veld. Een deel van dagopvang en twee delen voor korte opvang. Hier vangen we maximaal zes kleine groepen per dag op.
Op ieder veld staan een overkapping om te schuilen. En in de zomer komt er een dichte schuur op voor dagopvang.

Meer informatie

Uw hond bij DeWi