Direct contact 0649939973

Voor wie

Met de groep honden neem ik alleen sociale honden mee, ze hoeven niet perfect te luisteren, want het speelveld is goed afgezet en ze kunnen er niet uit. Ik train de honden (gehoorzaamheid) en speel met ze in de 2 uur op het speelveld.

Het speelveld is ruim 2000m2 groot, en afgezet met een hoog hek, zo kan iedere hond lekker los spelen en rennen. Op het veld staat een grote schuilhut met een dikke laag stro, voor te schuilen tegen de regen en tegen de zon. De honden worden opgehaald tussen 9.15 uur en 10.15 uur, daarna spelen ze twee uur, en worden tussen 12.30 uur en 13.45 uur weer thuisgebracht. Ik probeer de reistijd zo kort mogelijk te houden.

Honden moeten te allen tijden sociaal zijn naar mensen en soortgenoten. Anders is er geen mogelijkheid ze mee te nemen met de opvang.

Pups en oudere honden kunnen ook mee naar de opvang, daar houd ik rekening mee, en las extra rustmomenten in. Ik 2 kleinere stukjes van het veld afgezet, voor extra rust momenten voor pups en oudere honden.

Ik vind dat iedere hond, de mogelijkheid moet hebben om lekker los te kunnen spelen, en hond te kunnen zijn. Hierdoor heeft de hond veel minder frustratie, en ongewenst gedrag, en zullen er ook veel minder “probleemgevallen” zijn.

Om het voor iedere hond fijn en gezellig te houden, heb ik het zo geregeld met de hondenopvang. Zo kan iedere hond veilig en onbezorgd spelen. 

Waarom DeWi

  • Kleine groepen, dus veel aandacht voor uw hond.
  • Ruim 2000m2 grond, dus voldoende speelruimte.
  • Hulp en training gehad bij Anniek Winters!
  • Scherp tarief en gunstige tijden.
  • Opvang op maat ook mogelijk